КВІ
Неділя
28
08:01

​1875 переміщених українців звернулись до служби зайнятості на Житомирщині

За час повномасштабної війни росії проти України до підрозділів служби зайнятості на Житомирщині звернулись 1875 вимушено переміщених українців.

Найбільше приїжджих безробітних було зареєстровано у Житомирському, Новоград-Волинському і Коростенському міських центрах зайнятості (453, 184 і 152 особи відповідно) та Андрушівській районній філії (123 особи). Переважають шукачі роботи з Донецької області, міста Києва і Київської області, а також Луганської, Харківської й Херсонської областей. 70% серед них – жінки.


Роботу на території Житомирщини вдалося знайти для 560 вимушених переселенців. Найбільше працевлаштованих – у Житомирі й наближених до нього громадах, а також на Звягельщині, Андрушівщині, Коростенщині, Бердичівщині, Брусилівщині та Хорошівщині.


Вони заповнили вакантні місця на підприємствах різних сфер діяльності, найбільше - в переробній промисловості, торгівлі, сільському господарстві, адміністративному обслуговуванні й охороні здоров’я.


Станом на 1 грудня продовжували користуватись послугами Житомирської обласної служби зайнятості 490 українців, котрі виїхали з небезпечних регіонів країни.

Вчора

Сторінки:
Нагору