КВІ
Понеділок
29
03:09

​19 листопада — бал «Дотик». Житомирські пластуни запрошують доторкнутися

Класична музика, елегантне вбрання та благодійність… Цими вихідними у Житомирі вперше проведуть благодійний бал. Житомиряни танцюватимуть під класичну музику, аби зібрати на дрон для військових. «Дотик» — традиційний бал для пластунів. Такі заходи з благочинною метою неодноразово організовувалися у Києві та Вінниці. У Житомирі — вперше.

«Дрескод — сукні для дівчат та класичні костюми для хлопців. У програмі — аукціон з цікавими лотами, проведення лотереї та майстеркласи з бальних танців. Виступатимуть музиканти…»,— повідомляють у Пласті


Житомиряни мають змогу придбати квиток на бал. Його вартість становить донат від 300 грн за одного і 500 грн за пару. Квитки можна отримати у два способи:


1.закинути кошти на банку: https://send.monobank.ua/jar/8Hy1U8qCTB та надіслати скрін-підтвердження пластунам;


2. придбати вже на самому заході.


Кожен квиточок під номером. Під час балу пластуни розіграють лотерею. Для цього підготували сім призів. «Це — чайна церемонія від DA HUN PAO, футболка з індивідуальним принтом від Evil Punisher, арттерапія кавою з Аллою Буніс, набір патріотичних свічок, індивідуальний урок з англійської мови та інші призи», — привідкривають секрети балу пластуни.


На сьогодні доторкнутися до гарної справи вже виявили бажання 29 «танцівників», які придбали лотерейні квиточки. Організатори ж розраховують, що кількість учасників збільшиться до 60-ти. Тому запрошують житомирян бути активнішими і наголошують, що зібрані кошти будуть спрямовані на купівлю Mavic 3 для 3-ої ОШБр ЗСУ.


Благодійний бал «Дотик відбудеться в Домі української культури. Початок о 17:00.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору