КВІ
Субота
27
00:22

​59 призовників Житомирщини відправили для проходження строкової служби

7 квітня 59 призовників відправили служити у підрозділи Збройних Сил України з обласного збірного пункту Житомирського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це розповів заступник військового комісара області Олексій Біланов. За його словами, це вже друга партія юнаків, яких призвали на службу до війська.

"Зараз триває комплектація у Збройні Сили України та формування Національної гвардії, державної прикордонної служби та державної служби спеціального транспорту, – каже Олексій Біланов. – Жоден з юнаків не буде призваний служити в зоні проведення ООС. Всі вони будуть служити у тилових частинах та пунктах дислокації бойових частин і виконувати обов'язки внутрішньої служби. Призовники пройшли тестування, яке ми проводимо тестами ІФА на виявлення антитіл. Тестування проводиться за кошти місцевих органів влади".


Жителя Коростеня Іллю Прокопчука призвали на службу до Сухопутних військ. За його словами, йому дали можливість обрати місце служби ближче до своєї сім'ї:


"Військову частину я обирав ближче до дому, до сім'ї. Я вважаю, що кожен чоловік повинен пройти військову службу, так як це обов'язок кожного чоловіка".


Призовник Денис Ціпановський переконаний, що справжніми чоловіками стають після служби у Збройних Силах.


"Хочу йти служити у Збройні Сили України, щоб стати справжнім чоловіком, – каже Денис Ціпановський. – Я хочу служити у Національній гвардії, а мені сказали – Сухопутні війська".


Всіх призовників зібрали у актовій залі із дотриманням дистанції та карантинних вимог. Представники військових підрозділів після спілкування з кожним юнаком, обирали призовників до своїх частин.


Представник військового підрозділу Вадим Бондарчук зазначив, що відбирав призовників до Сухопутних військ за певними критеріями. Каже, що службу вони проходитимуть у Києві. У його команду залишилося підібрати ще 8 осіб.


За словами Олексія Біланова, весняний призов триватиме до кінця червня і буде призвано на строкову службу до Збройних Сил України 546 юнаків.

Вчора

Сторінки:
Нагору