КВІ
Неділя
28
21:19

​Актори Житомирського драмтеатру готуються вперше зіграти виставу просто неба

26 серпня актори Житомирського обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги вперше репетирують виставу "Зовсім інші" у арт-студії під відкритим небом. Через пандемію виставу вперше гратимуть не в стінах театру.

Режисер-постановник вистави Петро Авраменко розповів Суспільному, що вистава "Зовсім інші" в репертуарі театру є вже кілька років. Через пандемію її вперше гратимуть не на театральній сцені, а на відкритому майданчику в арт-студії Аліни Далініної.


"Це класна локація – вона творча, мистецька, компактна, камерна. Ми зараз перевіряємо звук, який тут буде під час вистави – ми нічим не підсилюємо його. Глядач має бути учасником цього дійства", – сказав Петро Авраменко.


Головні ролі у виставі "Зовсім інші" виконує подружжя Вікторії та Олександра Литовченків. Чоловік каже, що вони грають закоханих, які прямують до своєї мрії, незважаючи на складні життєві обставини:


"Завжди цікаво змінювати локації, виходити із зони комфорту. Це певний експеримент, досвід, новий формат спілкування з глядачем".


Вікторія Литовченко каже, що на новій локації їй грати незвично, але комфортно:


"У такому місці я граю вперше. Для мене це новий досвід. Тут дуже атмосферно. Це додає якогось класного відчуття".


Під відкритим небом актори театру планують також зіграти виставу "Кайдашева сім'я". Її показ запланований на 28 серпня у дворі театру імені Івана Кочерги.

Вчора

Сторінки:
Нагору