КВІ
Субота
27
22:19

​Більше 30 учасників долучилися до змагань із боччі у Житомирі

03 грудня у спортивному залі УТОГ відбулися змагання з боччі, присвячені Міжнародному дню людей з інвалідністю. Про це повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації.

У змаганнях взяли участь 32 учасники із Потіївського навчально-реабілітаційного центру, селища Пулини, міст Житомир та Новоград-Волинський. Змагання проходили у форматі дорослих та дитячих ігор.


Основним завданням змагань є популяризація бочча, як виду спорту, зважаючи на те, що для деяких людей з порушеннями опорно-рухового апарату – це єдиний можливий вид спортивних занять.


Серед дорослих абсолютними переможцями стали:

1 місце – Лебідь Сергій;

2 місце – Баришев Юрій;

3 місце – Баль Анна.


Серед дітей кращими стали:

1 місце – Лютик Макар;

2 місце – Гебрич Назар;

3 місце – Ушаков Артем.


У номінації “Жага до перемоги” перемогу здобули:

1 місце – Яценко Андрій;

2 місце – Степаницький Віталій;

3 місце – Луцишин Дмитро.


Номінація “Сила духу” кращими стали:

1 місце – Кручко Володимир;

2 місце – Круглій Тимур;

3 місце – Ліньов Віталій.



На заході були присутні начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець, Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк, начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук, начальник Житомирського регіонального центру “Інваспорт” Юрій Панасюк, Директор ДЮСШ осіб з інвалідністю Сергій Логвиненко, депутат міської ради, генеральний директор,”Полісся продукт” Олександр Ракович, депутат обласної ради, виконавчий директор ТД “Житомирські ласощі” Тетяна Нікітіч.

Вчора

Сторінки:
Нагору