КВІ
Субота
27
15:22

​Борці Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті України з боротьби вільної U-23 у Луцьку

Борчині та борець із Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті України з боротьби вільної U-23 у Луцьку.

Про це повідомляє на своїй сторінці у мережі Facebook управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації. Змагання проходили у місті Луцьк з 15 по 18 березня.


"У підсумку змагань звання чемпіонки України здобула спортсменка Ірина Бондар (тренер — Михайло Христосов). Срібним призером став Олег Кузьменко-Тайсон (тренер Юрій Мирзабекан). Звання бронзової призерки здобула спортсменка Вікторія Коляденко (тренер Христосов Михайло)", — йдеться у повідомленні.


Призеркою чемпіонату також стала вихованка Малинської дитячо-юнацької спортивної школи Єлизавета Кулаківська. Вона виборола бронзову медаль. Про це у коментарі Суспільному розповів тренер спортсменки Олексій Федорчук.


"Для Єлизавети це перший старт у цьому сезоні. Вона змагалася у ваговій категорії до 50 кілограмів. Єлизавета мала три сутички і здобула дві перемоги. Змагаючись за бронзу, перемогла діючу чемпіонку Європи U-20. На цьому зупинятися не збираємося і вже готуємося до участі у чемпіонаті України U-20, який відбудеться 13-14 квітня у Звягелі", — розповів Олексій Федорчук.

Вчора

Сторінки:
Нагору