КВІ
Понеділок
29
09:59

​Черняхівські поліцейські розслідують пограбування парубком сестри

За словами місцевої жительки, яка звернулась до поліції, двоюрідний брат відібрав у неї мобільний телефон та викрав з будинку гроші. Нині у рамках досудового розслідування триває з’ясування всіх обставин та розшук хлопця.

29 грудня до Черняхівського відділення поліції звернулась 23-річна жителька району із повідомленням про пограбування. Жінка розповіла, що минулого дня до будинку зайшов її 18-річний двоюрідний брат та, штовхнувши, забрав мобільний телефон, вартістю 2800 гривень. Згодом жінка також виявила, що з будинку зникли понад 4000 гривень, що зберігалися у шафі.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Нині триває розслідування, у рамках якого поліцейські з’ясовують всі обставини події та розшукують парубка, на якого вказала заявниця.

За чинним законодавством грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору