КВІ
Неділя
28
04:00

​Черняхівські поліцейські зустрілися з учасниками дитячого літнього табору

Правоохоронці відділу поліцейської діяльності №1 (Черняхів) Житомирського РУП приймали у себе юних гостей. До них завітали відпочивальники табору «Країна щасливих дітей».

Поліцейські організували для них екскурсію по відділу, розповіли про особливості служби в поліції та продемонстрували роботу чергової частини.


У ході екскурсії правоохоронці нагадали дітям найпоширеніші Правила дорожнього руху та наголосили на дотримання заходів безпеки під час ігор неподалік проїзних частин і водойм.


На задньому дворі на малечу очікував сюрприз – тут поліцейські демонстрували службовий автомобіль. Усі бажаючи могли посидіти за кермом автівки, говорити у гучномовець та навіть потренуватися вмикати спеціальні сигнали.


Окрім цього дітлахи із задоволенням ознайомлювалися зі спеціальними засобами, приміряли предмети амуніції правоохоронців та робили фото.


- Сподіваємося, що сьогоднішнє знайомство з діяльністю поліцейських запам’ятається малятам надовго, — зазначає начальник ВПД №1 Житомирського РУП Олександр Хоменко. – Ми вважаємо, що такі зустрічі не лише урізноманітнюють дозвілля дітей, а й мають пізнавальне значення, адже всі учасники отримують багато інформації про те, як відпочивати не лише весело, а й безпечно.

Вчора

Сторінки:
Нагору