КВІ
Субота
27
19:44

​Діти — це наше майбутнє. Вихованці ДБСТ на Житомирщині розповіли про своє життя. ВІДЕО

Дитячий будинок сімейного типу родини Франькевич створений у вересні 2018 року. Родина виховує двоє власних дітей: 14-річного Кирила, 7-річну Кіру та 7 вихованців: Анастасію, Івана, Дмитра, Іллю, Івана, Дарину та Владиславу.

Мати-вихователька Вікторія працює старостою в Тетерівській сільській раді, батько-вихователь Микола працює в Денишівському ЗДО «Сонечко» під час опалювального сезону.


Будинок, де проживає родина, був придбаний за рахунок субвенції з державного бюджету. У будинку створені всі умови для виховання та розвитку дітей: наявні сучасні меблі, побутова техніка. Діти мають кімнати для підготовки уроків та відпочинку, повністю забезпечені одягом та взуттям.


Біля будинку знаходиться присадибна ділянка, відведена для садівництва та ведення селянського господарства, а також господарські споруди.


В родині панує доброзичлива атмосфера. Батьки делікатно і чутливо реагують на запитання дітей, їх емоційний стан, схвалюють їх поведінку і заохочують до соціальних дій, проявляють любов та турботу. Діти добре себе почувають у будинку сімейного типу.

Теги: відео

Вчора

Сторінки:
Нагору