КВІ
Неділя
28
14:31

​Для потреб Чуднівської громади придбали новий сміттєвоз

Сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-4021 на шасі DAYUN моделі CGC1120 виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС поповнив автопарк комунального підприємства «Благоустрій» Чуднівської міської ради.

Як повідомляють в Чуднівській міській раді, придбання спецтехніки стало можливим завдяки забюджетованості коштів з місцевого бюджету в розмірі 3,5 млн грн на 2023 рік.


«Сьогодні міський голова Віталій Войтко передав ключі від нового DАYUN в.о.керівнику КП «Благоустрій» Лесі Опрелянській.



Сучасна спецтехніка призначена для механізованого збору, транспортування та механізованого розвантаження твердих побутових відходів. Цей універсальний автомобіль дозволить комунальникам надавати якісніше послуги та допоможе налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами, сприятиме покращенню санітарно-екологічного стану на території Чуднівської громади. Крім цього, машина комплектована відвалом, що допоможе у приведенні до ладу місця вивантаження перевезених відходів, а взимку — боротися зі сніговими заметами. Також комунальне підприємство закупило сміттєві контейнери», - йдеться у повідомленні.

Теги: Чуднів

Вчора

Сторінки:
Нагору