КВІ
П'ятниця
26
08:19

​До 15 років позбавлення волі загрожує житомирянину за вбивство знайомого

Днями слідчі Житомирського районного управління завершили розслідування вбивства пенсіонера у власній квартирі. Поліцейські зібрали докази причетності до цього діяння 60-річного знайомця загиблого. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

На початку липня до поліції звернулися мешканці однієї з багатоповерхівок в обласному центрі. Містяни повідомили, що вже декілька днів не бачили сусіда, а з його квартири відчувається неприємно характерний запах.


Поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського РУП, потрапивши до квартири, виявили труп 74-річного власника із явними ознаками насильницької смерті.


Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та встановили, що напередодні смерті до чоловіка приходив знайомий. Поліцейські з’ясували, що під час спільного чаркування між ними виник конфлікт, у ході якого молодший накинувся на старшого. Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонер загинув.


Відтак, проаналізувавши покази свідків та результати відповідних експертних досліджень, слідчі повідомили 60-річному житомирянину про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Після проведення усіх необхідних слідчих дій правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду.


Відповідно до чинного законодавства за скоєння умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині обвинуваченому може загрожувати позбавлення волі терміном від 7 до 15 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору