КВІ
Субота
27
00:35

​Фасадний декор – бізнес-проєкт безробітного житомирянина, який підтримає служба зайнятості

У Житомирський міський центр зайнятості відбулося засідання комісії з питань виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Предметом розгляду комісії став бізнес-проєкт Володимира Юзефовича з виробництва та реалізації фасадного декору з пінополістиролу із армуючим покриттям.

Перебуваючи на обліку як безробітний, Володимир відвідав семінар з орієнтації на підприємницьку діяльність, за результатами комп’ютерної діагностики оцінив свою схильність до започаткування власної справи, успішно пройшов навчання за напрямом «Підприємець-початківець» на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ.


Ідея виготовлення елементів фасадного декору виникла не випадково, адже майбутній підприємець давно захоплюється вивченням верстатів з програмним керуванням та має навички роботи з будівельними матеріалами високої якості, що можуть бути використані при здійсненні діяльності.


Досвід роботи на керівній посаді на виробничому підприємстві, знання технологічних тонкощів виготовлення фасадного декору, навички роботи з персоналом, ретельне вивчення потреб ринку та конкурентного середовища – усе це стало достатньою підставою для того, аби схвально оцінити перспективність бізнес-ідеї та підтримати підприємницьку ініціативу безробітного.


Маємо надію, що обраний вид підприємницької діяльності дасть змогу розвинути ефективний бізнес і сприятиме створенню нових робочих місць.

Вчора

Сторінки:
Нагору