КВІ
Субота
27
09:37

​Хорошівські слідчі завершили розслідування низки крадіжок: причетному загрожує ув’язнення

За останні пів року до поліцейських систематично надходили звернення щодо крадіжок у Новоборівській та Хорошівській громадах. Усі правопорушення вчинялися у темну пору доби та мали інші спільні риси.

Правоохоронці відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського РУП зібрали свідчення причетності до усіх цих випадків 52-річного уроженця селища Іршанська. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і лише минулого року звільнився з місць позбавлення волі


Правоохоронці встановили, що підозрюваний проникав до приміщень, пошкоджуючи вікна чи двері, та забирав усе цінне майно. Переважна більшість об’єктів його посягань – магазини, також зібрано докази його причетності до крадіжки оргтехніки з комунального підприємства та велосипеда з літньої кухні жителя Нової Борової.


Хорошівські поліцейські затримали чоловіка якраз після чергового правопорушення, коли він пересувався на викраденому двоколіснику. У нього були вилучені речові докази його причетності до інших крадіжок.


Нині встановлено, що він учинив понад десятка кримінальних правопорушень. Загальна сума збитків, спричинених потерпілим, сягає близько 150 тисяч гривень.


Після повідомлення про підозру в учиненні кримінальних правопорушень чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Днями обвинувальний акт відносно чоловіка було скеровано до суду.


Йому інкриміновано ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Теги: Хорошів

Вчора

Сторінки:
Нагору