КВІ
Субота
27
21:05

​Кинув у вікно «коктейль Молотова»: На Житомирщині зять намагався спалити будинок тещі. ВІДЕО

13 листопада до поліції зателефонувала 47-річна жителька смт Ружина та повідомила, що серед ночі хтось намагався підпалити її житло, кинувши у вікно пляшку з займистою рідиною. На момент приїзду слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу жінка змогла самостійно загасити пожежу.

Під час проведення слідчих дій поліцейські з’ясували, що напередодні між донькою заявниці та її чоловіком стався конфлікт. Тож до події може бути причетний 25-річний зять власниці будинку. Такі підозри підтвердили й записи з камер відеонагляду.


Ружинські поліцейські спільно з оперативниками розшукали ймовірного винуватця за місцем проживання. Свою провину чоловік визнав та розповів, що таким чином хотів помститися дружині за намір розірвати шлюб.


Тож підпаливши «коктейль Молотова», зять кинув його в одне з вікон приватного будинку своєї тещі, після чого з місця події втік. Не зупинило чоловіка й те, що тієї ночі у оселі перебувала його п’ятимісячна дитина. На щастя, від протиправних дій чоловіка ніхто не постраждав.


Відтак слідчі райвідділу затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України.


Нині вирішується питання про оголошення фігурантові про підозру та обрання запобіжного заходу. Затриманому, відповідно до чинного законодавства, може загрожувати від 3 до 10 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору