КВІ
П'ятниця
26
22:22

​Коростенські оперативники встановили причетність парубка до третього за місяць викрадення мопеда

28 вересня оперативники кримінальної поліції Коростенського відділу встановили причетність 20-річного парубка до викрадення мопеду в жителя райцентру. За інформацією слідчих, тільки упродовж місяця хлопець, ймовірно, вчинив ще два аналогічні правопорушення. Триває слідство.

24 вересня до поліції звернувся 21-річний коростенець з повідомлення про зникнення його мопеда марки «Альфа». Зі слів заявника, близько 15 години він залишив свій двоколісник надворі поблизу одного з підприємств у райцентрі. Проте, повернувшись незабаром, помітив, що мопеда вже немає та звернувся до поліції.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції. Правоохоронці провели огляд та допитали свідків події. Зібрана інформація вказувала на причетність до правопорушення 20-річного коростенця, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору поліції.


Упродовж місяця правоохоронці встановили причетність хлопця до трьох викрадень мопедів у жителів райцентру. Усі двоколісники поліцейські в нього вилучили. Крім того, раніше парубок притягувався до відповідальності за вчинення крадіжок та правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.


Нині слідчі Коростенського відділу поліції встановлюють обставини події в рамках нового кримінального провадження, розпочатого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Відповідно до санкціїї статті хлопцеві може загрожувати до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Сторінки:
Нагору