ТРА
Субота
4
23:45

​Мер Житомира прокоментував обшуки у міській лікарні

Під час обшуків 10 серпня у Житомирській міській лікарні №2 поліцейські перевіряли документацію та дані, які вносилися в електронну медичну систему пролікованих хворих на COVID-19. Про це у коментарі Суспільному розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

"Перевіряють кількість тих хворих, які лікувались на COVID-19, та дані, які передавались на НСЗУ. Перевіряється фактично документація. Є діагноз, є лікування, і тільки після цього він подається на НСЗУ. Тому ось саме це мене трохи лякає. Бо такі речі лякають із точки зору, коли заїжджають зі зброєю на територію лікарні. Можна ж прийти просто отримати документи і провести перевірку", — розповів Сергій Сухомлин


На запитання кореспондента Суспільного, чи у таких діях поліції він не вбачає політичний підтекст, міський голова відповів: "Ні, не бачу. Я бачу в цьому, вибачте, дебілізм деяких людей, які приймають такі рішення".


За словами Сергія Сухомлина, обшуки у лікарні завершились о другій годині ночі.


Раніше Суспільне повідомляло, що 10 серпня департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України та слідчі офісу Генерального прокурора України проводили обшуки у службових кабінетах керівництва, завідувачів відділень та лікарів у приміщенні Житомирської міської лікарні №2 імені Павлусенка.

Вчора

Сторінки:
Нагору