КВІ
Понеділок
29
12:38

​На Олевщині поліцейські розслідують ДТП за участі нетверезого водія

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 липня о 23:15 на у селі Кишині.

Попередньо, водій «ВАЗ-2101», 27-річний місцевий житель, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем «Toyotа Camry». На щастя, в автівці ніхто не перебував. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 17-річний пасажир автомобіля «ВАЗ». Хлопця госпіталізували до місцевої лікарні.


Під час обстеження водія легковика щодо вживання алкоголю було зафіксовано його нетверезий стан (1,1 проміле).


Слідчі відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Триває встановлення всіх причин та обставин події.


Відповідно до чинного законодавства таке кримінальне правопорушення, вчинене особою у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, карається позбавленням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору