КВІ
Понеділок
29
09:51

​На жаль, жорстока війна з росією продовжує забирати життя талановитих спортсменів та спортсменок, — Віталій Бунечко на відкритті фотовиставки

28 жовтня, у Житомирі презентовано експозицію фотопроєкту «Янголи спорту». До відкриття долучилися начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, міський голова Сергій Сухомлин, громадськість та ЗМІ.

«З першого дня повномасштабного вторгнення рф спортивна спільнота боронить Україну в лавах ЗСУ, Нацгвардії, тероборони та інших підрозділів. На жаль, жорстока війна з росією продовжує забирати життя талановитих спортсменів та спортсменок. Вічна пам’ять усім хто, загинув на передовій, під численними ракетами, бомбами та мінами. Слава Героям, які рятували нас від навали рашистів!», — сказав Віталій Бунечко.


На фотовиставці презентовано 90 історій із фотографіями загиблих Героїв спорту та короткими розповідями про них. Експозиція триватиме в Житомирі з 28 жовтня до 12 листопада, далі поїде містами країни та Європи.


Більшість юнаків та дівчат, зображених на портретах, до війни вигравали чемпіонати на світовому та європейському рівнях, були багаторазовими переможцями національних першостей з олімпійських та неолімпійських видів спорту.


Також на виставці представлено історії зовсім юних спортсменів, які загинули під нищівними обстрілами в Київській, Харківській, Донецькій і Луганській областях. Діти, майбутні зірки, чиє життя цинічно обірвали окупанти.


Нагадаємо, що заслужений тренер України з Житомирщини Вячеслав Гопанчук виборює найголовнішу для нас перемогу у лавах ЗСУ.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору