КВІ
Понеділок
29
10:33

​На Житомирщині чоловік вбив старшого брата на очах його дружини

На Звягельщині поліція розслідує братовбивство. Увечері 7 жовтня до відділення поліції №1 (смт Ємільчине) Звягельського райвідділу надійшло повідомлення про виявлення тіла людини без ознак життя в одному з будинків Ємільчинської громади. Тож на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи.

За інформацією ГУНП в Житомирській області, правоохоронцями попередньо було з’ясовано, що того вечора двоє братів, віком 33 та 37 років у будинку останнього розпивали спиртне.


Потому між ними виник раптовий конфлікт, у ході якого молодший наніс смертельне поранення ножем старшому. Свідком вбивства стала дружина загиблого, яка й викликала «швидку».


Причетного до правопорушення поліцейські застали на місці події. Він свою провину визнав. Слідчі поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. За чинним законодавством подібні дії тягнуть за собою позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору