ТРА
П'ятниця
3
23:22

​На Житомирщині чоловік віддав шахраям більше пів мільйона гривень за авто

Лише після переказу значної суми на банківські рахунки псевдопродавця, 33-річний бердичівлянин зрозумів, що його ошукали. Нині шахраїв розшукують поліцейські Житомирського районного управління поліції.

Заявник розповів, що натрапив на онлайн-оголошення щодо підбору авто з-за кордону. Тож зв’язався з автором, який обіцяв йому пригнати «Volkswagen». Посередник переконав чоловіка, що він невдовзі сяде за кермо власного автомобіля. Однак умовою купівлі була передоплата за сам транспортний засіб, а також оформлення необхідних документів.


Упродовж вихідних чоловік здійснив кілька транзакцій на п’ять банківських карток, які повідомив йому у месенджері так званий менеджер. Загальна сума переказів склала 550 тисяч гривень. А коли покупець хотів з’ясувати деталі справи, виявив, що посередник заблокував його абонентський номер.


Нині слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють причетних до шахрайства у межах досудового розслідування, розпочатого за ст. 190 Кримінального кодексу України.

Вчора

Сторінки:
Нагору