КВІ
Понеділок
29
09:04

​На Житомирщині чоловік зґвалтував неповнолітню дівчинку

За процесуального керівництва ювенального прокурора Звягельської окружної прокуратури місцевому жителю повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки (ч. 3 ст. 152 КК України).

Слідство встановило, що особливо тяжкий злочин чоловік скоював неодноразово, у вересні-жовтні минулого року. Підозрюваний проживав по сусідству з бабусею-опікуном неповнолітньої, яка виховувала дівчинку у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав.


При нагоді, скориставшись відсутністю сторонніх осіб та фізичною перевагою, чоловік, достовірно знаючи, що потерпіла є неповнолітньою, вчинив над нею насильницькі дії сексуального характеру.


Про такі дії кривдника стало відомо згодом, під час розмови дитини з психологом. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.


Досудове розслідування проводить Звягельський райвідділ поліції.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору