КВІ
Понеділок
29
22:58

​На Житомирщині демобілізовано першу хвилю строковиків-прикордонників

В 9 прикордонному загоні імені Січових Стрільців відбулись заходи з нагоди звільнення в запас ЗСУ першої команди військовослужбовців строкової служби.

В першій партії звільняються найсумлінніші військовослужбовці, які є взірцевим виконання військового обов’язку, стали прикладом для своїх товаришів та відзначились під час проходження служби. Більшість хлопців за власної ініціативи брали участь у захисті незалежності України та пройшли найгарячіші точки в зоні активних бойових дій. Дехто із захисників боронив північні кордони України в перші дні повномасштабного вторгнення ворога.


Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять захисників, які поклали життя на полі бою захищаючи Батьківщину. Троє воїнів-строковиків 9 прикордонного загону навіки залишаться в строю військової частини. Вони, вірою і правдою виконавши свій військовий та громадянський обов’язок, в небесному війську вічно оборонятимуть Україну.


«За час служби Ви стали взірцем гідності й честі, відданості своєму обов'язку та вписали нові сторінки в історію прикордонного відомства. Ви мужньо стояли на варті кордонів та гідно боронили незалежність та територіальну цілісність нашої Вітчизни. Бажаю, щоб у Вашому житті завжди було місце для справжніх чоловічих вчинків, якими Ви будете пишатися і будуть пишатися Ваші рідні й близькі. Завжди залишайтесь вірними Присязі Українському народові та гідними народної довіри!», - зазначив у зверненні заступник начальника прикордонного загону полковник Олександр Дейнеко.


Строковики за мужність, самовідданість та зразкову службу отримали заслужені нагороди та відзнаки.


Поряд з цим зі всіма військовослужбовцями проведено роз’яснювальні заходи щодо їх прав і соціальних гарантій. Проведено відповідне соціальне забезпечення. Державна прикордонна служба України цінує та поважає кожного співробітника, піклується про особовий склад, удосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.


Зазначимо, що відповідні урочисті заходи також проведенні й в підрозділах охорони кордону де строковики проходили службу.

Сторінки:
Нагору