КВІ
Неділя
28
16:21

​На Житомирщині двоє підлітків пограбували комерційне приміщення

Малинські поліцейські встановили причетних до крадіжки майна вартістю понад 50 тисяч гривень

18 серпня до поліції звернувся містянин із повідомленням про крадіжку з його комерційного приміщення побутової техніки, інструментів та іншого майна. Попередньо, за оцінками заявника, сума збитків складає понад 50 тисяч гривень.


На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління.


Поліцейські встановили, що невідомі потрапили у приміщення через вікно, відтиснувши його. Ймовірно, крадіжка була вчинена у період останніх кількох тижнів, коли господар не навідувався до будівлі. Зсередини зникли два телевізори, музичний центр, бензокоса, зварювальний апарат, інші інструменти та побутова техніка.


Оперативники кримінальної поліції встановили причетних до крадіжки. Ними виявилися двоє жителів м. Малина віком 15 та 16 років. Частину викраденого вилучили за місцем проживання одного з них, ще частину хлопці встигли продати. Тож майно поліцейські вилучали й у «нових» власників.


Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 4 ст.185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років, адже він вчинений в умовах воєнного стану.

Теги: Малин

Вчора

Сторінки:
Нагору