КВІ
Неділя
28
14:19

​На Житомирщині молодики в сусідньому селі «обчистили» чужі автомобілі

Декілька днів тому до працівників поліції надійшли повідомлення щодо зникнення комплектуючих з двох автомобілів у селі Голубятині.

В першому випадку 37-річна жінка розповіла правоохоронцям, що подія сталася вночі. Так, прямо на подвір’ї з її автомобіля «Део Сенс», поцупили акумуляторну батарею. В іншому випадку, акумуляторну батарею викрали з автомобіля «Москвич», який був припаркований біля її двору. Також звідти зникло запасне колесо та інше обладнання.


Правоохоронцями було здійснено низку розшукових заходів та встановлено, що тієї ночі село відвідували чужинці, які пересувалися на автомобілі без глушника. Заявниця також чула характерний рев біля своєї оселі.


Тож поліцейські встановили керманича та пасажирів «гучного» автомобіля. Ними виявилися троє жителів сусіднього села, двом з яких по 19 років, а третьому нещодавно виповнилося 20. У них і було вилучено викрадені з автомобілів речі та обладнання.


Крадії пояснили, що того вечора поїхали на транспорті до сусіднього села аби розважатися. Коли повертались додому, помітили чужі легковики та прийняли рішення поцупити з них важливі деталі, аби у майбутньому використати їх для своїх автомобілів.


Нині слідчі відділення поліції №2 (Попільня) встановлюють усі обставини правопорушення у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація – ч.4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Правоохоронці нагадують, що таємне викрадення майна, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору