КВІ
Субота
27
09:01

​На Житомирщині нетверезий поліцейський скоїв ДТП — справу розслідує ДБР

ДБР розслідує справу інспектора Бердичівського райвідділу поліції, який у нетверезому стані скоїв ДТП. Освідування показало наявність у його крові 1,9 проміле алкоголю, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Про це в коментарі Суспільному Житомир розповіла речниця управління ДБР в Хмельницькій області Катерина Герасімук. За її словами, ДТП трапилася 20 березня 2024 року близько десятої години вечора.


"За попередньою інформацією, поліцейський за кермом авто виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся із іншим транспортним засобом. В результаті зіткнення 26-річного пасажира, який був в авто поліцейського, госпіталізували до лікарні. Чоловік отримав перелом ноги та черепно-мозкову травму, тяжкість отриманих тілесних ушкоджень наразі встановлюється. Інші учасники аварії не постраждали", — розповіла Катерина Герасімук.


На момент аварії поліцейський перебував поза службою. Освідування показало, що вміст алкоголю в його крові перевищує допустиму норму в 10 разів.


"За результатами проведення освідування встановлено наявність у крові 1,9 проміле алкоголю, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму. Наразі проводяться необхідні слідчі дії, зокрема, і для встановлення швидкості руху обох автівок на момент зіткнення. За їхніми результатами слідчі прийматимуть відповідні процесуальні рішення", — сказала Катерина Герасімук і додала, що попередньо цей випадок кваліфікували, як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Вчора

Сторінки:
Нагору