КВІ
Неділя
28
20:18

​На Житомирщині «Opel Frontera»​ зіткнувся з парканом та перекинувся. ФОТО

Опівночі 28 грудня до поліції надійшло повідомлення про автотрощу з постраждалими в селі Бігунь Словечанської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління.

Попередньо, керманич автомобіля «Opel Frontera», 21-річний житель громади, рухаючись автошляхом Бігунь-Словечне, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з парканом приватного домогосподарства. Внаслідок удару транспортний засіб перекинувся.


У результаті ДТП водій та троє пасажирів, 22-річна дівчина та двоє хлопців віком 21 та 22 років, всі – жителі місцевої громади, отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до Овруцької міської лікарні.




Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває з'ясування всіх причин та обставин.


Шановні водії! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Обирайте таку швидкість, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Теги: Овруч

Вчора

Сторінки:
Нагору