КВІ
Субота
27
13:48

​На Житомирщині по "шахедах" працювала ППО

У ніч з 21 на 22 листопада сили протиповітряної оборони знищили 14 ударних БпЛА типу "Shahed", якими армія РФ атакувала Україну. Збиття "шахедів" зафіксували і над Житомирщиною. Про це у ранковому зведенні поінформували Повітряні сили України.

У повідомленні сказано, що Росія атакувала Україну 14-ма ударними БпЛА типу "Shahed" та крилатою ракетою Х-22 із літака Ту-22М3. Протиповітряна оборона знищила всі 14 "шахедів". Ракета Х-22 не досягла своєї цілі і впала на відкритій місцевості у Запорізькій області


"До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію та зенітні ракетні підрозділи у межах Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей", — йдеться у повідомленні Повітряних сил України.


Зранку 22 листопада командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв у своєму Telegram повідомив про збиття на півночі Житомирщини та Київщини чотирьох безпілотників.


"Сьогодні вночі у зоні відповідальності Північного стратегічного угрупування військ було знищено всі повітряні цілі, що намагалися атакувати об’єкти цивільної та військової інфраструктури", — написав Наєв.


На Житомирщині повітряну тривогу оголосили 21 листопада о 23:31.


О 23:33 Повітряні сили України повідомили у своєму Telegram, що ударні БпЛА російської армії заходять з Київської області у Житомирську.


Повітряна тривога на Житомирщині тривала годину — відбій в регіоні дали 22 листопада в 00:38.


О пів на другу ночі голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко у своєму Telegram подякував силам ППО за їхню роботу.


Зранку Віталій Бунечко написав у своїх соцмережах, що вночі під час повітряної тривоги сили ППО збили над територією Житомирської області два дрони-камікадзе.


"За попередніми даними жертв та постраждалих через падіння уламків немає", — поінформував голова ОВА.

Вчора

Сторінки:
Нагору