КВІ
Неділя
28
08:01

​На Житомирщині поліцейські завершили розслідування ДТП, в якій п’яний водій збив трьох жінок-пішоходів

Попільнянські поліцейські завершили розслідування ДТП, вчиненого нетверезим водієм

Увечері 21 травня у с. Кошляках водій «Volkswagen Golf» скоїв наїзд на трьох жінок-пішоходів. Одну з них з травмами було ушпиталено до лікарні, ще двоє отримували амбулаторне лікування.


Поліцейські зафіксували, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Відповідно до результату токсикологічного дослідження у його крові було виявлено 2,15 проміле алкоголю. Тоді ж його було затримано, а судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.


За висновками експертів тілесні ушкодження, що були спричинені ушпиталеній 64-річній жінці, належать до категорії середньої тяжкості. Травми інших двох були кваліфіковані як легкі.


Слідчі відділення поліції №2 (Попільня) Житомирського районного управління завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт було скеровано до суду.


Водієві інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння (ч. 1 ст. 286-1 КК України).


За чинним законодавством йому загрожує до 3 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору