КВІ
Субота
27
16:13

​На Житомирщині сімейний дебошир псував майно та погрожував

До поліції кілька разів зверталась 29-річна жителька Городницької громади з повідомленнями про вчинення відносно неї домашнього насильства співмешканцем. Кожного разу повідомлення опрацьовували правоохоронці Звягельського райвідділу.

Відомо, що 33-річний чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, ображав заявницю, погрожував, вчиняв сварки, псував майно у будинку й господарському приміщенні та навіть забирав мобільний телефон жінки через ревнощі.


Поліцейські складали відносно агресора адміністративні протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП, виносили термінові заборонні приписи та проводили з ним профілактичні бесіди.


Агресор карався судом штрафними санкціями, проте продовжував тероризувати співмешканку.


Відтак слідчі Звягельського райвідділу розпочали відносно чоловіка кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) ККУ. Зібравши відповідні матеріали, 25 березня поліцейські оголосили чоловікові про підозру у вчиненні вказаного правопорушення.


За чинним законодавством підозрюваному за такі дії може загрожувати покарання від громадських робіт й аж до позбавлення волі на строк до 2 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору