КВІ
Понеділок
29
20:36

​На Житомирщині слідчі завершили розслідування ДТП, в якій травми отримала пасажирка автомобіля

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Дубрівка – Висока Піч, поблизу с. Полянки Баранівської громади, на початку січня.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що тоді 49-річний житель м. Звягеля, керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo», не врахував дорожньої обстановки та обраної ним швидкості руху. В результаті чого водій допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини, де зіткнувся з деревом.


Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка автомобіля, 40-річна жителька столиці, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.


Днями, зібравши необхідні висновки та свідчення, слідчі Звягельського райвідділу поліції оголосили чоловікові про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.


За чинним законодавством подібні дії караються штрафом від 3 тисяч до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору