КВІ
Субота
27
19:51

​На Житомирщині спортсменці збірної команди України з пляжної боротьби Дар’ї Медвецькій вручили грошовий сертифікат. ВІДЕО

24 жовтня за дорученням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, заступник начальника ОВА Юрій Денисовець вручив грошові сертифікати на суму 4000 грн. спортсменці збірної команди України з пляжної боротьби (вагова категорія 60 кг) Дар’ї Медвецькій та її тренеру Богдану Гулакову за чемпіонство світової серії з пляжної боротьби від United World Wrestling 2023, фінал якої відбувся в м. Мугла (Туреччина).

На зустрічі також були присутні начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець, керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська федерація пляжної боротьби України» в Житомирській області Ігор Грищенко та віце-президентка Громадської спілки «Асоціація спортивної боротьби Житомирської області» Марія Власенко.


Довідково. Дар’я Медвецька родом із міста Енергодар Запорізької області й була вихованкою дитячо-юнацької спортивної школи Запорізької АЕС. У 2021 році вона переїхала на Житомирщину і нині представляє у змаганнях Житомирську обласну школу вищої спортивної майстерності з боротьби. Два роки тому Дар’я була срібною призеркою Європи серед юніорів та бронзовою призеркою Чемпіонату світу серед юніорів. Через повномасштабне вторгнення росії в Україну у 2022 році спортсменка тренувалася у Німеччині.

Вчора

Сторінки:
Нагору