КВІ
Субота
27
04:29

​На Житомирщині судитимуть чоловіка, обвинуваченого у понад 20-ти корисливих злочинах

Продовжено термін тримання під вартою 41-річному чоловіку, якого звинувачують у серії крадіжок та угонів, скоєних на території Бердичева і району.

Наразі у суді перебувають два обвинувальні акти, кожним із яких чоловіку інкримінується причетність до понад десятка злочинних діянь. Відповідно до першого, наприкінці 2018 – на початку 2019 рр. обвинувачений викрадав гальмівні котушки із ліфтів багатоповерхівок у різних мікрорайонах Бердичева. Як встановило досудове слідство, він проникав до технічних приміщень ліфтових на горищах будинків, «працював» у різну пору доби, а одного разу спромігся «обійти» шість багатоповерхівок за один день! Потерпілими у цій справі є десять ОСББ та жек, яким завдано збитків на загальну суму в понад 27 тисяч гривень.


За другим обвинуваченням чоловіку пред’явлено вчинення 12-ти гаражних крадіжок та двох угонів мопедів, що були скоєні протягом листопада-грудня 2020 року у селах Бердичівщини. За версією органів досудового розслідування, чоловік ночами проникав до гаражних приміщень, де таємно заволодівав велосипедами, болгарками, електропилами, перфораторами, шуруповертами тощо, якими потім розпоряджався на власний розсуд. Загальна сума завданих збитків усім потерпілим сягає 110-ти тисяч гривень.

Вчора

Сторінки:
Нагору