КВІ
П'ятниця
26
18:53

​На Житомирщині триває щеплення вчителів, які будуть задіяні у проведенні ЗНО

У Житомирській області триває щеплення від COVID-19. Так, від початку вакцинальної кампанії в Житомирській області щеплено 20 168 осіб, з яких вакциною COVISHIELD – 17 291, CORONAVAC – 1 545, COMIRNATY – 1 332 осіб.

Так 28 квітня, першу дозу вакцини CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech отримали ще 40 вчителів шкіл Житомира, які будуть задіяні у проведенні ЗНО-2021. Загалом кількість таких учителів на сьогодні становить уже 466 осіб.


Серед щеплених – вчителі загальноосвітньої школи № 5 міста Житомир, які розповіли, що вважають необхідним вакцинуватися від COVID-19, аби не наражати на небезпеку учнів та колег.


«Я вважаю, що вакцинація вкрай необхідна, аби вберегти своє життя та членів своєї родини, а також своїх учнів та колег», – зазначив учитель математики ЗОШ № 5 Олександр Дідківський.


Також свою дозу вакцини отримала вчителька математики ЗОШ № 5 Еллада Прилуцька.


«Важливо сьогодні не наражати дітей на небезпеку та вакцинуватись, аби вони мали змогу повноцінно скласти іспити ЗНО та вступити до вищих навчальних закладів», – наголосила вчителька.


Загалом станом на 28 квітня в Житомирській області щеплення від COVID-19 отримали 1 557 вчителів та інших працівників сфери освіти. Нагадаємо, що Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов закликав освітян, які залучені до проведення ЗНО-2021, вакцинуватись і бути в безпеці.

Сторінки:
Нагору