КВІ
Неділя
28
19:09

​На Житомирщині в гуртожитку чоловік отримав ножові поранення

Увечері 9 березня у с. Никонівці під час конфлікту один з місцевих жителів отримав ножові поранення. Чоловік був ушпиталений до реанімаційного відділення лікарні та прооперований. Поліцейські розпочали досудове розслідування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції.


Попередньо, двоє чоловіків, віком 38 та 62 років, проживають в одному гуртожитку Гришковецької громади. Між ними стався конфлікт, під час якого молодший із них завдав старшому опонентові ножових поранень.


Поліцейські вилучили з місця події докази протиправної діяльності. А 38-річного причетного затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури, оголосили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. За чинним законодавством затриманому може загрожувати ув’язнення строком від 7 до 15 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору