КВІ
Понеділок
29
21:58

​На Житомирщині виявлено браконьєра з нарізним карабіном

Реалізовуючи завчасно отриману інформацію оперативні співробітники 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців під час виконання завдань виявили чоловіка який в порушення чинного законодавства займався полюванням. Проводились заходи в межах Народицької громади спільно з представниками єгерської служби ДП "Ліси України".

На час виявлення зловмисник мав при собі нарізний карабін облаштований глушником, набої військового зразку, мисливську собаку, а також автомобіль підвищеної прохідності в якому знаходилась заздалегідь підготовлена тара для перевезення туші тварини та інші заборонені засоби для незаконного полювання.


По даному факту на місце події було викликано співробітників Національної поліції, яким після проведення відповідних заходів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.263 ККУ "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". На зловмисника, яким виявився місцевий житель громади, складено протокол за ст.85 КУпАП "Порушення правил використання об’єктів тваринного світу".

Сторінки:
Нагору