КВІ
Неділя
28
14:03

​На Житомирщині відновили половину об’єктів, пошкоджених внаслідок обстрілів російською армією

На Житомирщині відновили 50 відсотків об’єктів, пошкоджених від початку повномасштабної війни внаслідок ракетних та бомбових ударів і атак дронів армії РФ. Про це під час брифінгу розповіла перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко.

З її слів, всього внаслідок збройної агресії Росії зазнали пошкоджень чотири тисячі 814 об’єктів, станом на зараз відновили дві тисячі 437.


Зокрема, частково відремонтували 450 об’єктів різної форми власності в Чуднівській та Вільшанській громадах. Це як житлові будинки, так і заклади соціальної сфери, які були пошкоджені внаслідок атак дронами-камікадзе в останні тижні липня. Тоді постраждав інфраструктурний об’єкт та були пошкоджені 793 будівлі в цих громадах.


"Наразі у Вільшанці відновили покрівлі усіх приватних житлових будинків. Майже 1700 листів шиферу виділила місцева влада. Ремонтують господарські будівлі, інші об’єкти, які зазнали незначних пошкоджень. У Чуднівській громаді виділено близько 980 листів шиферу. Також для потреб місцевих жителів надавали скло та плівку", – сказала Наталія Остапченко.

Вчора

Сторінки:
Нагору