КВІ
Субота
27
03:49

​На Житомирщині за добу рятувальники гасили загоряння чотирьох автомобілів

На Житомирщині за добу рятувальники гасили загоряння чотирьох автомобілівУправління ДСНС у Житомирській області

25 серпня у Новограді-Волинському, Бердичеві та Коростені загорілися чотири автомобілі – рятувальники загасили пожежі. Два автомобілі загорілися на ходу.


Про це повідомляють в Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області. За наявною інформацією, 25 серпня о 04:05 у Новограді-Волинському біля багатоповерхівки загорівся автомобіль Mercedes-Benz Sprinter. Пожежу помітили сусіди власника машини, які викликали рятувальників.


На момент приїзду пожежників вогонь встиг перекинутися на салон сусідньої автівки Citroen Berlingo, яка була під'єднана до газової установки.


О 04:11 рятувальники локалізували пожежу, о 04:18 – повністю загасили. Вогонь встиг знищити моторні відсіки та салони автівок.


Цієї ж доби рятувальники загасили пожежу в автомобілі Opel Omega. Автівка загорілася під час руху. Коли водій побачив, що з отворів автомобіля пішов дим, він зупинив машину та викликав службу "101", фахівці якої загасили вогонь за 10 хвилин.


Ще один автомобіль ВАЗ 2103 під час руху загорівся у Коростишеві. Спершу водій намагався загасити пожежу самостійно, але йому це не вдалося. Бійці ДСНС ліквідували загоряння, але моторний відсік автомобіля згорів.

Вчора

Сторінки:
Нагору