КВІ
Субота
27
03:29

На Житомирщині за минулий тиждень на COVID захворіли 148 дітей

​За минулий тиждень, 5-11 квітня, на COVID-19 у Житомирській області захворіли 148 дітей. З початку року коронавірусом інфікувалися 3 345 дітей, смертельних випадків серед них не зареєстровано.

Про це 12 квітня під час брифінгу розповіла заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко. За її словами, в області діти почали хворіти на коронавірус частіше, але значного приросту інфікування не фіксують.


"За останній тиждень захворіло 148 дітей, з початку року – 3 345 дітей. Всі вони одужують, летальних випадків серед дітей в офіційній статистиці не зафіксовано", – каже Остапченко.


Хворих дітей, яким не виповнився 1 рік, госпіталізують до обласної дитячої лікарні. Інших дітей до 18 років розміщують в окремих палатах лікарень, де лікують хворих на коронавірус.


"В обласній дитячій лікарні в Станишівці розгорнуто 36 ліжок, з яких 7 – зайняті хворими на коронавірус дітьми та 6 – дітьми з підозрою інфікування", – розповіла Наталія Остапченко.


В області наразі немає закладів, які переповнені хворими на коронавірус дітьми, говорить заступниці голови ОДА.


Загалом на Житомирщині спостерігають зменшення кількості госпіталізацій людей з коронавірусом, проте регіон досі залишається в "червоній" карантинній зоні.

Теги: Covid-19

Вчора

Сторінки:
Нагору