КВІ
Неділя
28
10:29

​На Житомирщині затримали чоловіка, який влаштував підпал магазину

Хотів «налякати» знайомого: поліцейські розшукали причетного до підпалу магазина у Баранівській громаді

Повідомлення про пожежу у крамниці, що розташована у смт Першотравенську, надійшло до поліції уночі 14 червня. За висновком співробітників ДСНС, ймовірною причиною її виникнення став підпал.


Вогнем було пошкоджено частину закладу, будівельні матеріали та інструменти. Поліцейські вилучили з місця події сірники, залишки скляних пляшок та фрагменти тканини.


У ході подальшого розслідування оперативники встановили, що до правопорушення може бути причетним 46-річний житель смт Першотравенська. Його розшукали за місцем проживання, де провели невідкладні слідчі дії та вилучили речові докази.


Чоловік визнав, що напередодні між ним та 36-річним власником закладу виник конфлікт, тож він таким чином вирішив помститися. Він завчасно підготував кілька скляних пляшок з гнітом, попередньо заповнивши паливно-мастильними матеріалами. Вночі підпалив їх та кинув у вікно торговельного закладу.


Слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.


За чинним законодавством причетному та такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору