КВІ
Неділя
28
21:10

​На Звягельщині поліцейські встановили причетного до викрадення чужого скутера

Правоохоронці відділення поліції №1 (смт Ємільчиного) Новоград-Волинського райвідділу викрили чоловіка в угоні транспортного засобу. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

4 жовтня до поліції звернулась 66-річна жителька Ємільчинської громади із заявою про зникнення скутера «Suzuki», який знаходився у гаражі її домогосподарства.


У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до правопорушення причетний 45-річний односелець заявниці. Попередньо, чоловік проник до приміщення, пошкодивши ворота гаража.


Уже наступного дня дільничні офіцери ВП №1 (смт Ємільчиного) розшукали його у с. Гулянці Коростенського району. Він їхав вулицею на викраденому мопеді, де його й зустріли правоохоронці. Чоловік розповів, що хотів «просто покататися».


На місце події виїздила слідчо-оперативна група поліції, працівники якої задокументували усі обставини. Транспортний засіб поліцейські вилучили та повернули власниці.


За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.


Відповідно до чинного законодавства за такі протиправні дії чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Вчора

Сторінки:
Нагору