КВІ
Субота
27
14:48

​На Звягельщині з початку року поліцейські задокументували пів сотні ДТП

Правоохоронці щоденно проводять профілактичну роботу серед водіїв та пішоходів, а також виявляють та документують правопорушення. З початку року на дорогах Звягельщини стались 52 дорожньо-транспортні пригоди, з яких 8 - із потерпілими. На жаль, у цих ДТП загинули троє осіб.

Водночас правоохоронці склали 10 протоколів за залишення місця ДТП (ст. 122-4 КУпАП) та 44 - за спричинення пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг та ін. (ст. 124 КУпАП).


Так, 14 березня поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Київської – Чехова у м. Звягелі.


Попередньо, 54-річний водій автомобіля «Mersedes», житель обласного центру, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з транспортним засобом «Volkswagen» під керуванням місцевої жительки. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Відтак на водія «Mersedes» патрульні райвідділу склали адміністративний протокол.


Також поліцейські виявили майже 600 порушників серед пішоходів (ст. 127 КУпАП).


Водночас правоохоронці нагадують водіям: дотримуйтесь дистанції та швидкісного режиму, будьте максимально обережними та користуйтесь пасками безпеки, виявляйте повагу до всіх учасників дорожнього руху та будьте уважними на дорогах.


Шановні пішоходи: переходьте дорогу тільки у передбачених для цього місцях та не вибігайте раптово на проїжджу частину перед автомобілем, що рухається.

Вчора

Сторінки:
Нагору