КВІ
Субота
27
03:00

​На Звягельщині з початку року правоохоронці розшукали 165 людей

Загалом до Новоград-Волинського районного відділу надійшло 169 заяв про зникнення людей. Майже всіх їх уже повернули додому й у 90% випадків місце перебування було встановлено упродовж доби. Триває розшук ще 4 людей.

Так, нещодавно поліцейські Новоград-Волинського районного відділу спільно з колегами Дарницького районного управління встановили місце знаходження 23-річного жителя смт Городниці. Рідні розшукували чоловіка, який не виходив на зв’язок, 8 місяців. Як виявилось, він поїхав на роботу у столицю, вирішивши нікого про це не попереджати.


Також спільно із працівниками Львівського РУП правоохоронці розшукали безвісно зниклого 33-річного жителя району, який зник ще у серпні поточного року. Як з’ясувалось, чоловік перебував у реабілітаційному центрі м. Львова.


З початку року поліцейські розшукали 60 осіб, які офіційно були оголошені у державний розшук за скоєння тих чи інших правопорушень і переховувались від органів досудового або судового розслідування.


Зокрема, оперативники встановили місце знаходження 19-річного звягельчанина, який переховувався через спричинення працівнику правоохоронних органів тілесних ушкоджень. Хлопець знаходився у м. Миколаєві.


Також з початку року поліцейські повернули додому 33 дитини.


Днями до райвідділку звернувся 40-річний житель с. Яруня із повідомленням про зникнення 14-річної дочки, яка не відповідала на телефонні дзвінки та смс-сповіщення. Правоохоронці за декілька годин розшукали дівчину у сусідньому селі. Як з’ясувалось, вона вирішила поїхати в гості до друзів, забувши попередити про це рідних.


Ще поліцейські встановили місця знаходження 23 неплатників аліментів, які перебували у розшуку за відповідними ухвалами судів.

Вчора

Сторінки:
Нагору