КВІ
П'ятниця
26
05:51

​Сидір Кізін: Неприпустимо, шоб ми уми своїх дітей віддавали під вплив людей, які несуть антидержавну пропаганду

​4 серпня 2017 року голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода», депутат обласної ради Сидір Кізін взяв участь у роботі сесії Чуднівської районної ради.

На засіданні було порушено питання про призначення директора Чуднівської центральної районної бібліотеки. Працівники закладу вже понад три роки скаржаться на співробітницю, яка пропагує антидержавницькі погляди та настрої.


Працівники бібліотеки зазначають, що ще у 2016 році написали скаргу голові Чуднівської райдержадміністрації з проханням замінити членів комісії, та як запевняють, їх не почули.


Тому колектив бібліотеки звернувся до очільника Житомирського обласного осередку ВО «Свобода», депутата Житомирської обласної ради Сидора Кізіна.


«Така людина не має морального права працювати в ідеологічній установі, а керівництво району її рекомендує на керівну посаду – директора районної бібліотеки. У жовтні 2016 року Киричук О.Ю. була попереджена службами СБУ Житомирської області за пропаганду своїх проросійських поглядів в соцмережах та за негативне відношення до загиблих воїнів (стенд-виставку, яка стояла на абонементі райбібліотеки винесла, коментуючи: "Я не можу дивитися на цих вбивць мирного населення Донбасу")», – йдеться у зверненні.


Депутат райради Сергій Костяков, який був присутнім на проведенні конкурсу, говорить, що конкурс проводився непрозоро, й запропонував провести конкурс повторно.


«На звернення колективу центральної районної бібліотеки попросив районну раду і адміністрацію скасувати конкурс на посаду керівника цієї бібліотеки.


За результатом сумнівного конкурсу цю посаду мала обійняти одіозна сепаратистка Оксана Киричук – активна учасниця антиукраїнських груп у соцмережах "За Путина", "АнтиМайдан", "Слава Юго-Востоку и Беркуту". Ще до конкурсу ця особа розпочала репресії проти бібліотекарів. Сподіваюсь, у керівництва райдержадміністрації і ради вистачить громадянської позиції і здорового глузду, щоб правильно вирішити цю ситуацію.


Ми маємо діяти рішуче, тим більше в умовах війни, яка ведеться не тільки за території, а й за душі наших людей.


Як казав Отто фон Бісмарк, битви виграють солдати й офіцери, а війни – шкільні вчителі та парафіяльні священики. Неприпустимо, шоб ми уми своїх дітей віддавали під вплив людей, які несуть антидержавну пропаганду», – зазначив Сидір Кізін.

Вчора

Сторінки:
Нагору