КВІ
П'ятниця
26
03:02

​Новоград-Волинські вогнеборці погасили загоряння господарської будівлі та відбили полум’я від оселі

11 травня о 13:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с. Киянка Новоград-Волинського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які бачили густий стовп диму над населеним пунктом. Відстань від пожежної частини до населеного пункту складає 20 км.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалось, що горить дерев’яна господарська будівля загальною площею 84 кв. м. Дах будівлі був повністю охоплений полум’ям. На місці пригоди вже працював трактор тамтешнього сільськогосподарського підприємства з бочкою води. Викликані рятувальники зосередили свої сили на гасіння палаючою споруди та відбиття полум’я від оселі, що збудована в кількох метрах.


Силами бійців ДСНС о 13:56 пожежу локалізовано, а о 15:05 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 60 кв. м покрівлі, 20 кв. м перекриття, 30 кв. м стіни та 5 кв. м паркану. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на житловий будинок.


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 чоловік особового складу на 1 пожежному авто. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору