КВІ
Понеділок
29
12:45

​Обласна служба зайнятості прийняла волонтерів Корпусу Миру США

Впродовж двох місяців у Житомирі працюватимуть волонтери Корпусу Миру США в Україні. 28 вересня обласна служба зайнятості радо зустріла добровольців: Джона, Емері, Девіда, Дені та Стівена, котрі 11 тижнів вивчатимуть діяльність служби зайнятості в області та пропонуватимуть власне бачення щодо вдосконалення її роботи.

Під час зустрічі волонтери з Америки поспілкувалися з керівництвом обласного та міського центрів зайнятості та начальниками профільних відділів. Директор центру Галина Корінна привітала гостей, окреслила ситуацію на ринку праці області, основні показники її діяльності, розвитку виробництва та планами на майбутнє.


До уваги волонтерів заступник начальника відділу організації профорієнтації Вікторія Прус запропонувала презентацію основних напрямів діяльності служби та англомовний проморолик про Житомирщину.


Перебуваючи у Житомирі добровольці допомагатимуть розширювати асортимент засобів для роботи з різними категоріями населення з числа безробітних. Зокрема, волонтери долучаться до організації та стануть учасниками запланованих обласною службою зайнятості заходів: першого в Житомирі кар’єрного форуму «Освіта.Робота.Перспектива», ярмарку професій та навчання фахівців з профорієнтації.


Також було домовлено про проведення навчання персоналу англійській мові. Під час дискусії представники Корпусу Миру цікавилися рівнем безробіття в області, провідними сферами промисловості, ситуацією щодо трудової міграції, питанням співпраці служби зайнятості з роботодавцями.


В свою чергу Галина Корінна висловила переконання в тому, що для обласної служби зайнятості буде надзвичайно цікавою та корисною практика обміну рекомендаціями та досвідом щодо діяльності служб зайнятості України та США.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору