БЕР
Вівторок
19
08:31

​Одесит у Житомирі в чоловіка, який відпочивав в SPA-салоні, викрав... 100 тис грн

Житомирські оперативники затримали чоловіка, який викрав з шафки у роздягальні SPA-салону 100 тисяч гривень, поки власник грошей відпочивав. Поліцейські встановили особу крадія та затримали його за місцем проживання у Миколаївській області.

За словами пресофіцерки Нацполіції області Ольги Номерчук, увечері 14 вересня 44-річний Житомира заявив про зникнення 100 тисяч гривень, які в нього викрали, поки він відпочивав у одному зі SPA-салонів міста. Гроші чоловік залишав у шафці роздягальні та коли повернувся, то замок був пошкоджений, а гроші і майно зникли. Із сусідньої шафки зникли речі ще одного відвідувача закладу.


Оперативники за добу встановили особу чоловіка, який міг бути причетним до крадіжки, та знайшли його за місцем проживання у Миколаївській області. Начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко розповів, що чоловік одразу зізнався у вчиненому, викрадене у нього вилучили. 28-річний уродженець Одещини, який останнім часом проживав у Миколаївській області, раніше не був засуджений. Проте, зі слів Сергія Крошка, є свідчення щодо його причетності до інших злочинів – інформацію про це поліція зараз перевіряє.


Досудове розслідування проводиться в рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 185 "Крадіжка" Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.


У разі доведення вини йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору