КВІ
Неділя
28
08:47

​П'яні розбірки зі стрільбою: В Овручі поліцейські затримали причетного до хуліганства

Пізно увечері 20 жовтня до відділу поліції №1 (м. Овручі) Коростенського райуправління надійшло повідомлення, що на одній із вулиць міста, поблизу кафе, невідомий здійснив кілька пострілів у бік людей. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що між 35-річним чоловіком та ще двома місцевими жителями, виник конфлікт. У ході з'ясування стосунків він здійснив кілька пострілів у бік супротивників, завдавши їм тілесні ушкодження.


Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. У нього вилучили травматичний пістолет та направили на експертне дослідження. Встановлено, що зброя перебуває у власності чоловіка та була зареєстрована у встановленому порядку.


За результатами медичного обстеження чоловік перебував у стані сп'яніння. Попередня правова кваліфікація події - ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.


Нині судом чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з чинним законодавством причетному може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.


Процесуальне керівництво здійснює Овруцький відділ Коростенської окружної прокуратури

Теги: Овруч

Вчора

Сторінки:
Нагору