КВІ
Субота
27
21:35

​Перебування прем’єр-міністерки Естонії Каї Каллас на Житомирщині. ВІДЕО

24 квітня президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністеркою Естонської Республіки Каєю Каллас, яка прибула до Житомирщини із візитом.

У зустрічі перших осіб України та Естонії взяли участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником Віктором Градівським, представники профільних структурних підрозділів ОВА та України, громадськість та ЗМІ.


“Я вдячний пані Премʼєр-міністру та всьому народу Естонії за чітку й незмінну підтримку нашого руху в Європейський Союз, в НАТО – відповідні пункти щодо Альянсу є у декларації”, — сказав Володимир Зеленський.


Очільниця естонського уряду висловила сподівання, що відбудова разом з реформами та євроінтеграцією створять можливості для швидкого економічного зростання й дадуть Україні змогу стати однією з найуспішніших економік Європи.


Також в рамках візиту відбулося живе спілкування зі студентами Житомирської політехніки.


“Було дуже приємно побувати в Житомирській політехніці – поспілкуватись зі студентами університету. Дякую кожному і кожній, хто був на зустрічі в політехніці, хто ставив питання і хто щиро реагував на відповіді. Хороше, енергійне спілкування”, — підкреслив Президент України.


Детальніше дивіться у ВІДЕО.

Вчора

Сторінки:
Нагору