КВІ
П'ятниця
26
19:17

​Під Житомиром у селі - спалах коронавірусу. Поліція попередила усіх хворих про відповідальність

14 травня під час 15 позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій голова Житомирської РДА Юрій Оханський повідомив, що на території Левківської сільської ради виявили спалах захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19.

Як повідомляють в Житомирській РДА, у ході засідання було заслухано інформацію директора КНП «ЦПМСД» Геннадія Горбенка та сільського голови Олександра Окочі.


Як з’ясувалося, у трьох працівників Левківського відділення “Укрпошти” після проведення ПЛР-тестування виявили коронавірус. Коло контактуючих з працівниками пошти, які розносили пенсії до будинків селян, з’ясовується. Одна з працівниць пошти, яка співає у церковному хорі, будучи вже хворою, відвідувала місцеву церкву.


Відділення пошти закрили. Представники поліції попередили усіх хворих про адміністративну відповідальність у разі порушення правил самоізоляції.


Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо обмежувальних заходів на території Левківської сільської ради. З представниками пошти буде узгоджено, як отримуватимуть жителі громади пенсію.


У публічних місцях проведуть дезінфекцію.


Районна моніторингова група має невідкладно здійснити рейд місцями масового скупчення людей у с. Левків, Калинівка та Клітчин та провести відповідну роз’яснювальну роботу.


Детальніше про рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС від 14 травня вже незабаром.

Сторінки:
Нагору