ТРА
Неділя
5
11:45

​Після пожежі відремонтували кабінет Центру захисту тварин у Житомирі

Після пожежі відремонтували кабінет Центру захисту тварин у Житомирі. Про це Суспільному розповіла керівниця комунального підприємства "Центр захисту тварин" Олександра Мельник.

За її словами, замикання електропроводки призвело до пожежі у кабінеті, де стоїть шафа з документацією та комп'ютерна техніка. На ремонт і техніку витратили 40 тисяч гривень, з яких 24 тисячі зібрали через соціальні мережі.


"Розуміючи, що це буде точно декілька тисяч гривень, а потрібно все робити оперативно, ми розмістили оголошення на своїй сторінці у соцмережах і дали номер благодійного рахунку, – розповідає Олександра Мельник. – Багато людей відгукнулося, щоб допомогти нам. Одні благодійники відновили електромережу та електропроводку, інші – надали техніку для роботи, допомогли з коштами на ремонт приміщення".


Пожежа сталася ввечері 10 жовтня. Тоді, після обстрілу росіянами енергомережі, світло в Житомирі зникло на весь день.


"Вже ввечері, коли потроху почали відновлювати електропостачання по місту, у нас спрацювала пожежна сигналізація, – розповідає Олександра Мельник. – І сталося займання адміністративного приміщення нашого підприємства. Почали горіти і техніка, і меблі. Вогонь перекинувся на покрівлю, оскільки там проводка. Також постраждали двері. І частина іншого приміщення теж почала горіти. Я була на місці і намагалася самостійно загасити вогонь, проте це було марним. Довелося викликати ДСНС. Рятувальники успішно ліквідували пожежу".


Наразі у Центрі захисту тварин перебувають 35 собак. Тварини мають все необхідне для тимчасового утримання.

Вчора

Сторінки:
Нагору